Ochrana osobných údajov

Ochranu osobných údajov berieme vážne a je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame?

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach, ako registračný formulár, komentáre, recenzie a pod. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, email. Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Ste v bezpečí

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

Odkazy tretích strán

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás na e-mailovej adrese info@kamnamotorke.sk.

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciam je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1.1.2020

Ak sa ti náš projekt páči, podpor nás a kúp nám kávičku :)

Informácie
Používame cookies, prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Portál KamNaMotorke.sk vznikol v roku 2020 a ponúka návštevníkom tipy na výlety na motorke a informácie o udalostiach spojenými s moto životom na Slovensku.

Aj pomocou Vás, neustále vylepšujeme portál a rozširujeme našu databázu a podporujeme tak slovenskú moto komunitu. Ďakujeme!

© Kam na motorke.sk - portál o cestovaní a udalostiach pre motorkárov - všetky práva vyhradené
Sledujte nás na:
Facebook
FB skupina
Instagram